[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputatul Partidului „ȘOR”, Vadim Fotescu: Ne declarăm pe deplin solidari cu Mitropolia Moldovei
1 Februarie

Partidul „ȘOR” își exprimă îngrijorarea, în legătură cu atacurile furibunde la adresa Bisericii, în persoana Mitropoliei Moldovei. Poziția a fost expusă de către deputatul din partea formațiunii, Vadim Fotescu, într-un briefing de presă. El a menționat că ofensiva, care s-au întețit în ultima perioadă, este regizată de către guvernarea PAS și președintele Maia Sandu, cu implicarea comunității LGBT. 

„Biserica și familia, formată din bărbat și femeie, așa cum prevede norma constituțională, au fost, de secole, pilonii de bază ai statalității. Ofensiva mediatică, după care urmează acțiuni de ordin juridic împotriva Mitropoliei Moldovei, reprezintă o tentativă de erodare a moralei creștine și de substituire a acesteia cu valori străine societății noastre”, a menționat Vadim Fotescu.

Deputatul Partidului „ȘOR” a declarat că formațiunea îi cere regimului Maiei Sandu și partenerilor săi din comunitatea LGBT să oprească atacurile murdare la adresa Bisericii.

„Ne declarăm pe deplin solidari cu Mitropolia Moldovei, care le-a solicitat autorităților de la Chișinău să nu permită căsătoriile cuplurilor homosexuale. Partidul „ȘOR” a fost și rămâne adeptul valorilor multiseculare ale poporului nostru și consideră că principiile fundamentale trebuie apărate de agresiunea murdară și propaganda LGBT, care, cu ajutorul actualului regim antipopular, a pătruns puternic în școli, în presa controlată, iar, mai nou, atacă Biserica”, a mai spus parlamentarul din partea Partidului „ȘOR”.

El a subliniat că, prin atacurile la adresa Bisericii, regimul Maiei Sandu încearcă să distragă atenția de la adevăratele probleme ale societății, precum scumpirile.

„Partidul „ȘOR” anunță că va fi alături de cetățenii, care țin la valorile tradiționale, alături de Biserică, în apărarea principiilor pe care le-am moștenit de la înaintași. Suntem gata să ne apărăm drepturile prin toate metodele legale, umăr la umăr cu majoritatea cetățenilor țării”, a mai spus deputatul Partidului „ȘOR”, Vadim Fotescu.

Inapoi la arhiva noutaților