[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputatul Oleinic: Dar ACUM asta este problema – dacă-l dăm jos acest Guvern, cu cine-l schimbăm? Mai mult, cu cine-l votăm?
16 Iulie

Deputatul independent, Alexandru Oleinic și-a expus poziția cu referire la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu, înaintată în Parlament, informează CURENTUL.

„To be, or not to be, that is the question… scria Shakespeare, punându-ne o întrebare la care încă nimeni nu a găsit un răspuns răspicat. Noi, reieșind din realitățile noastre, o modificăm, un pic – când dăm jos și cu cine punem sus?… ACUM, câteva minute, a fost înaintată moțiunea de cenzură contra Guvernului Chicu… Din tot ce s-a citit de la tribuna centrală, cu unele expuneri sunt de acord. Trebuie să recunoaștem – în unele domenii chiar au eșuat… Și sunt necesare schimbări, găsite măsuri de soluționare a problemelor etc. Dar ACUM asta este problema – dacă-l dăm jos acest Guvern, cu cine-l schimbăm? Mai mult, cu cine-l votăm?, dacă chiar și semnatarii nu acceptă susținerea unor fracțiuni/grupuri parlamentare… Dacă toate acestea sunt pentru un PR – este un lucru. Dar dacă dorim să schimbăm ceva – trebuie să ne așezăm și să discutăm, doar printr-un dialog constructiv putem îmbunătăți starea lucrurilor, precum și condițiile de trai al cetățenilor…”, a scris Oleinic, pe o rețea de socializare.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților