[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputatul Nichiforciuc, despre relațiile sale actuale cu fostul lider al democraților: „Nu am avut nici un contact”
15 Aprilie

După ce a plecat din politica moldovenească nu a mai discutat cu el. Despre aceasta afirmă deputatul Eugeniu Nichiforciuc la întrebarea dacă a mai discutat cu fostul lider al democraților Vladimir Plahotniuc, după ce acesta a plecat din R. Moldova, transmite CURENTUL.

În cadrul emisiunii „Главное” de la postul de televiziune TVC21, Eugeniu Nichiforciuc a spus că nu a fost nici aproape, nici departe de fostul lider PDM.

„Relații de rudenie nu am avut. Cred că domnul Plahotniuc a lăsat urma sa în istoria R. Moldova. Să se expună obiectiv asupra acestui fapt vor putea istoricii după ani de zile. Ca lider de partid a fost unul puternic. Partidul avea recorduri la rezultatele înregistrate – 30 deputați în Parlament, 24% din liste. Care alt conducător al PDM va arăta asemenea rezultate vom vedea pe parcursul timpului. Ca lider de partid a depus un mare efort în acest. PDM s-a format ca un partid puternic care a condus țara. Din momentul când a decis că plece din politică, nu am discutat cu dumnealui. Nu am avut de atunci nici un fel de contact”, a spus Eugeniu Nichiforciuc.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților