[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputatul Jizdan a renunțat la politică. Ce ocupație nouă și-a găsit
25 Octombrie

Deputatul democrat, Alexandru Jizdan, a renunțat la politică pentru jumătate de zi, transmite CURENTUL. 

Deputatul a avut o zi de weekend de neuitat la Anenii Noi.

„Astăzi e despre fotbal și oamenii buni din Anenii Noi.

Jucăm împreună deja de 30 de ani, sau chiar mai mult și parcă nimic nu s-a schimbat. În echipa satului meu natal Geamăna, joacă și fostul meu profesor de educație fizică, colegul meu Eduard Sturza, primarul satului, colegii și prietenii din copilărie, și e atât de plăcut să știu că am rămas împreună peste ani, la fel de uniți.

12 goluri în poarta adversarilor și titlul de golgheter ? nu-i chiar totul pierdut.
Felicitări prietenilor noștri, echipei din satul Chetrosu și Puhăceni, pentru locurile 1 și 2″, menționează Alexandru Jizdan.

De asemenea, deputatul a scris că își dorește să ajungem la o conștientizare națională despre importanța practicării sportului, ca alternativă la vicii.

„Datele din ultima perioadă, care arată procentajul crimelor săvârșite pe fon de alcool, îngrijorează, iar MAI nu va reuși să prevină și să combată acest fenomen fără implicarea societății. Noi aveam tradiții sportive în perioada mandatului meu și inițiative care meritau continuitate. Sunt curios să știu, echipa ministrului de interne mai aleargă astăzi pe stadionul Dinamo? orele de sport au rămas obligatorii?!”, se întreabă Alexandru Jizdan.

FB_IMG_1603603687258 FB_IMG_1603603684864

Cristina Parfeni 

Inapoi la arhiva noutaților