[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputatul Iurie Dîrda oferă detalii despre campania electorală a PL
14 Septembrie

„Partidul Liberal (PL) tot timpul a pus accentul pe corectitudine şi pe promovarea propriilor mesaje, încercând să convingă cât mai mulţi cetăţeni că soluţiile propuse de noi sunt cele mai bune. Evident că aceleaşi principii vor sta şi acum la baza comportamentului nostru în campania electorală”. Despre aceasta a comunicat deputatul liberal Iurie Dîrda, în cadrul unui interviu pentru Ziarul Național, transmite CURENTUL.

În context, liberalul a spus că nu poate trece cu vederea faptul că de multe ori PL a devenit ţinta campaniilor de denigrare, de manipulare, a unor tehnologii electorale murdare, care fac parte din arsenalul PR-ului negru. „La aceste metode de luptă murdare au recurs acei oponenţi cărora PL tot timpul le-a stat ca un os în gât. Nu exclud că şi de această dată vom deveni ţinta campaniilor respective. Dar noi ştim ce avem de făcut şi ne vom concentra pe campania noastră”, a subliniat deputatul.

Iurie Dîrda s-a arătat sigur de faptul că alegătorii vor aprecia după merit prestaţia fiecărui concurent electoral, iar aprecierea respectivă va fi reflectată în rezultatul final al alegerilor.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților