[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputatul Igor Munteanu: Nu cred că există dorința de neconvocare a ședinței Parlamentului
19 Ianuarie

Deputatul fracțiunii Platforma Demnitate și Adevăr, Igor Munteanu, este convins că Parlamentul se va întruni în ședință cât de curând, transmite CURENTUL.

În cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă, Igor Munteanu s spus că acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil, după 18 sau 20 ianuarie.

„…la Biroul permanent se va lua decizia convocării primei ședințe a parlamentului. Nu cred sub nicio formă că există în acest moment dorința de neconvocare a fracțiunilor și a ședinței de parlament”, spune Igor Munteanu.

De asemenea, deputatul este convins că și deputații „alianței de guvernare” vor întrunirea Parlamentului în ședință.

„Nu am văzut niciun semn prin care cineva dintre deputații așa-zisei alianțe de guvernare PSRM-Șor să nu-și dorească să participe la ședință sau să ignore faptul că sunt niște proiecte de lege care urmează să fie dezbătute. Chiar și pe comisiile noastre, inclusiv Comisia de control al finanțelor publice, noi mai avem de dezbătut inclusiv raportul pe executarea bugetului pe anul 2019, pe anul 2020 și avem multe proiecte de lege pe care le-am înregistrat, inclusiv adoptate în prima lectură, foarte importante, din punctul meu de vedere, care urmează să fie dezbătute”, a mai spus Igor Munteanu.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților