[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputatul ales Alexandr Suhodolski: „Vom munci pentru Republica Moldova și fiecare locuitor al Găgăuziei”
26 Februarie

Candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe circumscripția nr. 45, Alexandr Suhodolski, a câștigat mandatul cu 64,96%, ceea ce reprezintă votul a 19 628 de cetățeni, transmite CURENTUL.

Pe o rețea de socializare, Alexandr Suhodolski a mulțumit alegătorilor săi.

„Dragi alegători! Mulțumesc mult pentru încrederea și susținerea acordată Partidului Socialiștilor și candidaturii mele la alegerile parlamentare. Această campanie a fost una dificilă și încordată. Și cu atât mai meritată este victoria noastră comună!

Împreună cu Președintele Igor Dodon, bașcanul Găgăuziei Irina Vlah și echipa PSRM în Parlament vom munci pentru Republica Moldova și fiecare locuitor al Găgăuziei. Vom implementa pe etape toate comenzile Dvs..

Mă adresez către cei care au votat pentru oponenții mei și cei care nu s-au prezentat la vot. Niciodată nu am împărțit locuitorii autonomiei între „ai mei” și „străinii”. Cabinetul meu de recepții este deschis pentru oricine are nevoie de ajutor!”, a scris Alexandr Suhodolski.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților