[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputații PSRM vor dona salariile pentru o lună instituțiilor medicale! Corneliu Furculiță: Îndemnăm același lucru să-l facă și alți deputați
12 Martie

Deputații socialiști au decis să doneze salariile pentru o lună instituțiilor medicale, care găzduiesc acum persoanele infectate sau suspecte de coronavirus. Despre aceasta anunță Corneliu Furculiță, președintele fracțiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), informează CURENTUL.

„OMS a anunțat aseară situație de pandemie în cazul virusului de tip nou COVID-19. Apreciem efortul medicilor din Moldova, dar și a tuturor instituțiilor publice, în prevenirea și combaterea infecției cu coronavirus în țara noastră. În situația acestui pericol global, toată societatea trebuie să fie solidară. De fiecare dintre noi depinde cât de eficientă este lupta împotriva COVID-19. Pornind de la aceasta, deputații fracțiunii PSRM au decis să doneze salariile pentru o lună instituțiilor medicale, care găzduiesc acum persoanele infectate sau suspecte de coronavirus. Îndemnăm același lucru să-l facă și alți deputați. La fel, în calitate de parlamentari, vom depune tot efortul să sprijinim Guvernul în acțiunile pe care le întreprinde pentru combaterea virusului de tip nou COVID-19”, a comunicat Furculiță.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților