[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputații Partidului „ȘOR” și-au donat salariile pentru a asigura 27 de primării din țară cu utilități de protecție împotriva noului COVID-19
6 Aprilie

Deputații Partidului „ȘOR” și-au donat salariile din luna martie pentru achiziționarea unor seturi de dezinfectanți și utilități de protecție împotriva noului coronavirusului pentru 13 primării conduse de reprezentanți ai Partidului „ȘOR”, dar și alte 14 primării care au solicitat ajutor, transmite CURENTUL.

Seturile cu mijloacele pentru dezinfecție, măștile de protecție și alte utilități de protecție împotriva Covid-19 au fost repartizate în acest week-end celor 27 de primării. Acestea au fost distribuite de urgență și în contextul deciziei guvernării de scoate la muncă bugetarii.

Prin acest gest, fracțiunea parlamentară a Partidului „ȘOR” s-a solidarizat cu colegii lor din administrația publică locală în lupta pentru diminuarea efectelor pandemiei de Covid-19.

„Este un mesaj puternic că nu lăsăm colegii din teritorii la nevoie. Avem grijă ca sănătatea lor să nu fie afectată”, a menționat deputata Marian Tauber, secretara fracțiunii Partidului „ȘOR”, subliniind că primăriile locale vor fi susținute multilateral în continuare.

De la începutul pandemiei de coronavirus, echipele Partidului „ȘOR” din administrațiile locale au luat mai multe măsuri pentru diminuarea efectelor epidemiei. Astfel, municipiul Orhei, condus de reprezentanții Partidului „ȘOR” a devenit primul oraș din Moldova unde, încă la începutul lunii martie, a început că fie dezinfectate spațiile publice și transportul public. Măsuri similare sunt luate și în orașul Taraclia din sudul țării. De asemenea, grație implicării lui Ilan Șor, liderul formațiunii, Fundația de caritate „Miron Șor” a donat un milion de lei municipiului și raionului Orhei pentru lupta cu virusul. Săptămâna trecută, în același scopuri, Fundația „Miron Șor” a donat 300 de mii de lei Primăriei or. Taraclia.

Cristina Pendea

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Inapoi la arhiva noutaților