[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputații democrați își vor dona primul salariu
18 Aprilie

Deputații Partidului Democrat din Moldova (PDM) vor dona salariile primite de la Parlament, în luna martie, pentru cauze sociale, informează CURENTUL.

Despre aceasta a comunicat președintele fracțiunii parlamentare a PDM, Pavel Filip. „Ȋmpreună cu toți colegii din fracțiunea #PDM vom dona salariile pe care le-am primit de la Parlament pentru luna martie. Având ȋn vedere că Legislativul a fost, practic, nefuncțional ȋn perioada asta, noi considerăm că banii aceștia nu se cuvin niciunui deputat, indiferent din ce partid parlamentar face parte. Fiecare dintre deputații PDM va alege o cauză socială către care ȋși va redirecționa veniturile”, a scris Filip.

Prin urmare, Filip s-a referit la situația din Republica Moldova. „Sperăm, în continuare, în deblocarea cât mai grabnică a situației politice, astfel încât să putem lucra în beneficiul celor care ne-au trimis în Parlament, plătitorii de facto ai acestor salarii. Adresăm repetat mesajul către partidele parlamentare să dea dovadă de maturitate și să revină la agenda de priorități sociale ale cetățenilor”, a conchis Filip.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților