[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputații Blocului ACUM: Chicu să vină cu raportul pe 27 februarie
21 Februarie

Deputații Blocului ACUM nu sunt de acord cu prezentarea, astăzi, la ședința Parlamentului, de către Premierul Ion Chicu, a raportului de activitate pentru 100 de zile. Astfel, ei declară că revin la ședința în plen și sunt gata – fie să examineze agenda rămasă de ieri, fie îl așteaptă pe ministrul de Externe la discuții, informează CURENTUL.

„Noi suntem republică parlamentară. Noi am avut o singură solicitare pe azi. Noi am avut agenda plină pentru ședința de astăzi. Chicu să vină cu raportul pe 27 februarie, nu atunci când îi trăsnește în cap lui Dodon. Noi suntem gata să examinăm toată agenda rămasă neexaminată de ieri sau îl așteptăm pe Ciocoi”, a spus Alexandru Slusari.

Totodată, Igor Grosu a spus că „e o situație fără precedent când Guvernul Dodon a încercat să vină pe ușa din spate și să-și prezinte așa-zisul raport de 100 de zile”. „Noi suntem republică parlamentară. Noi vom reveni în sala de plen, vom continua să examinăm proiectele de legi. Noi îl vom aștepta pe domnul Ciocoi, care fuge rușinos, promițând că își va cere scuze. Deja e târziu, cazul e consumat”, a spus deputatul.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților