[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputați socialiști au primit medalia „75 ani de la eliberarea R. Belarus de sub ocupația fascistă”
24 August

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a primit Medalia jubiliară „75 de ani de la eliberarea Republicii Belarus de sub ocupația fascistă”, transmite CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, distincția a fost înmânată, în cadrul întrevederii cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în Republica Moldova, Serghei Ciciuc, și un grup de oficiali, aflați în vizită în țara noastră.

Medalia jubiliară a fost conferită și vicepreședintelui Parlamentului Ion Ceban, precum și deputaților fracțiunii parlamentare PSRM, Vlad Batrîncea, Grigore Novac, Vasile Bolea.

Zinaida Greceanîi a mulțumit oaspeților pentru distincție și participare la evenimentele dedicate aniversării a 75 -a de la eliberarea Moldovei de sub ocupația fascistă, care au loc în aceste zile, pe întreg teritoriul republicii.

De asemenea, părțile au discutat despre intensificarea relațiilor bilaterale interparlamentare, și în special, a grupurilor de prietenie dintre cele două Legislative.

La discuții au participat vicepreședintele Parlamentului Ion Ceban, președintele Fracțiunii PSRM, Vlad Batrîncea și Secretarul general al Legislativului, Adrian Albu.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților