[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputați liberali: „Președintele Dodon reprezintă interesele altui stat”
2 Martie

Fracțiunea Partidului Liberal (PL) a anunțat astăzi, în cadrul unor declarații de presă, că va insista ca Igor Dodon să nu-și ducă până la capăt mandatul de Președinte al RM, informează CURENTUL.

Deputatul liberal Lilian Carp a declarat că astăzi se împlinesc 25 de ani de la sângeroasa luptă pentru integritatea R. Moldova.

„Eroii care au plecat de lângă familii, au mers pentru a avea un viitor mai bun, o țară integră. Astăzi, la 25 de ani de la tragicele evenimente, de la războiul în care a fost implicată Federația Rusă direct, avem un Președinte iresponsabil, care în loc să fie alături de cei care au luptat pentru integritatea țării, el este de partea agresorului”, a declarat Carp, amintind că, Igor Dodon, „și-a cerut scuze public de la așa-zisul președintele al republicii nerecunoscute, pentru că noi am fi fost agresorii și nu viceversa”.

Totodată, liberalul a amintit că Președintele a marcat și Ziua Armatei Roșii la 23 februarie curent.

„Eroii nu mor niciodată, ei s-au sacrificat pentru independența și un viitor mai bun al RM. PL va insista și în continuare ca Președintele acesta să nu își ducă mandatul până la capăt, pentru că nu reprezintă interesele Republicii Moldova, ci interesele altui stat”, a precizat deputatul liberal.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților