[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputat: Primarii sunt impuși să semneze declarații de susținere pentru Igor Dodon
8 Noiembrie
Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Petru Frunze, spune că aleșii locali sunt impuși să semneze declarații de susținere pentru Igor Dodon, transmite CURENTUL. 
Potrivit deputatului, aleșii locali sunt mințiți ca dacă va învinge Igor Dodon vor fi finanțate mai multe proiecte locale.
„Primarii trebuie să înțeleagă că Igor Dodon nu a făcut nimic în 4 ani pentru comunitățile locale, nu a negociat cu partinerii externi nici un program de finanțare pentru proiectele de dezvoltare locală. Igor Dodon după 15 noiembrie nu va avea nici o funcție de conducere,  va pierde alegerile exact cum a pierdut în primul tur.
Guvernul condus de Igor Dodon a blocat permanent orice inițiativă de-a oferi posibilitate primăriilor să încaseze în buget un volum mai mare de impozite și taxe locale.
Timpul lui Igor Dodon a trecut, dupa alegeri vom debloca finanțarea oferita de Uniunea  Europeană și România direct primăriilor pentru a oferi condiții europene de viață în comunitățile noastre.
Primarii sunt respectați în localitățile lor, nu pot fi împusi să semneze asemenea declarații prin care vor pierde din imagine”, scrie pe o rețea de socializare deputatul.
Cristina Parfeni 
FB_IMG_1604769782286
Inapoi la arhiva noutaților