[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputat PAS: Este genul de reacție al unor politicieni corupți care simt că pierd puterea
28 Aprilie

Deputatul PAS, Radu Marian, declară că reacția socialiștilor la deciziile de ieri ale Curții Constituționale este patetică, transmite CURENTUL. 

Radu Marian a spus că inventează dușmani inexistenți și încearcă să deraieze de la problemele oamenilor.

 

„Reacția lui Dodon & Co la aceste decizii a fost mai mult decât patetică – a dat vina pe străini și pe Occident pentru toate relele din țară. Pentru ei – corupția și sărăcia nu sunt probleme. Este exact genul de reacție al unor politicieni corupți și compromiși care simt că pierd puterea. Aceștia inventează dușmani inexistenți și încearcă să deraieze societatea de la problemele reale.

Așa că de fiecare dată când îl veți auzi pe Dodon, Șor sau alți corupți vorbind în campania electorală despre cât de rău e Vestul, să știți că asta e o dovadă în plus a faptului că ei nu mai sunt capabili să rezolve problemele oamenilor”, spune Radu Marian.

Amintim că ieri, Curtea Constituțională – a declarat neconstituționale hotărârile majorității parlamentare de a o demite pe Domnica Manole și a numi în funcție un alt judecător la Curte și a declarat neconstituțională legea adoptată în decembrie 2020 prin care numirea directorului SIS trece sub responsabilitatea Parlamentului.

Cristina Parfeni 

 

Inapoi la arhiva noutaților