[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputat care nu s-a prezentat la ședința CCM: „Decizia de a mă autoizola, începând cu 6 aprilie curent, vine drept urmare…”
13 Aprilie

Deputatul independent, Alexandru Oleinic consideră oportun să vină cu unele clarificări, drept urmare a unor informații din media, apărute după anunțul magistraților Curții Constituționale, că lipsa sa de la ședința înaltei Curți este motivată de autoizolarea sa din cauza unor suspiciuni de coronavirus, informează CURENTUL.

„Decizia de a mă autoizola, începând cu 6 aprilie curent, vine drept urmare a unor contacte cu unele persoane care ulterior m-au informat despre „unele probleme de sănătate”. Chiar dacă mai târziu am fost informate că este vorba despre unele viroze, fapt confirmat și de testele negative procesate de ele, în scopul protejării familiei, colegilor și altor persoane, am decis să stau autoizolat timp de 14 zile, după care se susțin un test de verificare Covid-19. În rest mă simt normal. Lucrez la domiciliu. Și folosindu-mă de ocazie le doresc sănătate tuturor. #StațiAcasă, căci doar împreună vom învinge această pandemie”, a scris Oleinic, pe o rețea de socializare.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților