[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputat: „Avem nevoie de un specialist în domeniul sănătății în fruntea Comisiei Naționale de Sănătate Publică”
6 Iulie

Deputatul fracțiunii Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), Petru Frunze, este de părere că în fruntea Comisiei Naționale de Sănătate Publică trebuie să fie un specialist în domeniul sănătății, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Petru Frunze a menționat că pentru actuala componență a Comisiei, COVID-19 este un element de a face politică.

„România a anulat din data de 02 07 2020 măsurile de autoizolare de 14 zile pentru persoanele care intră în țară. Guvernul Republicii Moldova, chiar dacă înregistrează de 7 ori mai multe cazuri de infecție cu Covid-19 decât în România, se pare ca nu înțelege că cetățenii veniți din alte țări au un risc mai mare să se infecteze la noi. Consider că guvernul nu prea dorește să vină cetățenii acasă, cei care au văzut cum se trăiește în țările UE nu pot tolera mult iresponsabilitatea cu care se guvernează țara.

Avem nevoie de un specialist în domeniul sănătății în fruntea Comisiei Naționale de Sănătate Publică, cât de „tehnocrat” nu ar fi prim-ministru noi cu toții înțelegem că pentru ei Coronavirusul este un element de-a face politică și a minți oamenii”, scrie Petru Frunze.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților