[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deputat: Am impresia că și domnul Filip va ieși din PD
10 Iunie

Deputatul fracțiunii Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), Dumitru Alaiba, compară Partidul Democrat cu o zonă de tranzit dintr-un aeroport, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Dumitru Alaiba menționează că PDM trebuie să înțeleagă că ceea ce se întâmplă este din cauza propriului comportament.

„PD e ca zona de tranzit dintr-un aeroport. Lume vine, lume pleacă. Aterizezi, stai cât stai și îți vezi de drum mai departe.

Puțini de fapt sunt acolo pe post permanent. Domnul Diacov e șoferul autobuzului care-i duce și-i aduce pe călători în stație.

Doar că uneori sunt situații în care aeroporturile se opresc și cel mai mult suferă zonele de tranzit. PD trebuie să-și dea seama de faptul că ceea ce se întâmplă e inclusiv din cauza comportamentului propriu. Să înceteze să-și plângă de milă, să-și internalizeze greșelile, să le accepte și să învețe din ele.

Încă un vot băgat pe gât contrar valorilor din care sunt construiți unii deputați PD și am impresia că și domnul Filip va ieși din PD”, scrie Dumitru Alaiba.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților