[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deplasările peste hotare ale colaboratorilor MAI în primele trei luni din 2020. Unde au mers și cu ce scop
27 Iulie

Personalul Aparatului Central al Ministerului Afacerilor Interne a reușit să meargă în 8 deplasări de serviciu în perioada ianuarie – martie anul curent, transmite CURENTUL.

Potrivit informației privind deplasările de serviciu, costul total al acestora a fost de 17 mii 970 lei și 23 bani.

Astfel, ministrul Pavel Voicu a participat la Ceremonia de absolvire a studenților promoției 2015-2019 în cadrul Colegiului de poliție al Statului Qatar, în perioada 21-25 ianuarie curent. Cheltuielile ce țin de transportul aerian (tur-retur) și cazare au fost acoperite de organizatori, iar din bugetul instituției au fost cheltuiți 9 mii 384 lei și 91 bani pentru diurnă și asigurare medicală.

Secretarul de stat al MAI, Gheorghe Bălan a participat la seminarul în domeniul securității regionale, organizat de Centrul European pentru Studii de Securitate „George C. Marshall”, în perioada 27-31 ianuarie în Germania. Cheltuielile de transport aerian, diurnă și cazare au fost acoperite de organizatori, iar din bugetul instituției s-au cheltuit 69 de lei pentru asigurarea medicală.

Iar secretarul de stat, Ianuș Erhan, a participat la o vizită de studiu în SUA, în perioada 29 februarie – 8 martie curent, în Glynco, Georgia. Toate cheltuielile au fost acoperite de către organizatori.

De asemenea, funcționarii MAI au mers în Georgia, Serbia, România, Bulgaria, Azerbaidjan.

Detalii mai jos:

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților