[ X ]
[ X ]
[ X ]
Democrații, nemulțumiți de atitudinea colegilor din coaliția PSRM – ACUM: „Ei nu vor să audă o altă opinie”
18 Iunie

Deputatul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vladimir Cebotari, vicepreședintele formațiunii, menționează că partidul va lupta, în Parlament, pentru proiectele și promisiunile făcute în campanie. Despre aceasta, deputatul a vorbit în cadrul unor declarații de presă, transmite CURENTUL.

Vladimir Cebotari a punctat că alianța PSRM – Blocul ACUM nu este bucuroasă de opoziție.

„Acest lucru se observă prin micile detalii. Ei nu vor să audă o altă opinie, nu oferă microfonul pentru a putea adresa întrebări sau clarificări pe marginea unui proiect de lege. Proiectele nu sunt publicate, nu se respectă transparența, acestea nu au trecut prin comisiile parlamentare”, a spus Vladimir Cebotari.

De asemenea, el a menționat că PDM a venit astăzi cu un proiect de lege care prevede ca fiecare copil să aibă plată lunară de la naștere până la 18 ani, dar nu a fost votat. Totodată, el a vorbit și despre SIS.

„SIS trebuia să rămână în subordinea Parlamentului până nu este clar cui îi servește Dodon. Blocul ACUM a demonstrat că servește PSRM. Se vrea și politizarea CEC-ului. Acest lucru nu s-a întâmplat nici pe timpul regimului comunist”, a mai spus Vladimir Cebotari.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților