[ X ]
[ X ]
[ X ]
Delegația U.S. International Development Finance Corporation și CitiBank, în vizită la Trans-Oil
3 August

Delegația U.S. International Development Finance Corporation (DFC) și CitiBank (Europe), la 2 august, a vizitat obiectele de infrastructură ale Grupului Trans-Oil în Portul Giurgiulești, Republica Moldova – uzina de ulei Danube Oil Company, două terminale cerealiere „Trans Cargo Terminal” SRL și terminalul de ulei „Trans Bulk Logistics” SRL.

U.S. International Development Finance Corporation (DFC) este o instituție a Guvernului SUA, o agenție financiară de dezvoltare, care în parteneriat cu sectorul privat, elaborează soluții financiare pentru cele mai critice situații prin care trec țările în curs de dezvoltare.
„Capacitatea totală a celor trei terminale (două cerealiere și unul de ulei) ale Grupului în Portul Giurgiulești se ridică la 1 600 000 tone pe an.
Capacitatea maximă de procesare a Danube Oil Company se ridică la 700 tone pe zi, iar capacitatea anuală de procesare este de 230 000 tone. Trans-Oil a investit în construcția uzinei $37 milioane – bani din sursele proprii ale Grupului” – precizează Trans-Oil.
transoil
transoil2 transoil3
Inapoi la arhiva noutaților