[ X ]
[ X ]
[ X ]
Deflagrație într-un bloc de locuit din Chișinău din cauza scurgerii de gaz
23 Aprilie

O persoană a primit arsuri după producerea unei deflagrații în urma scurgerii de gaz într-un bloc de locuit de pe strada Maria Drăgan 8/1 din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 02:30. Potrivit informațiilor recepționate, locatarii blocului au auzit sunetul exploziei și au apelat serviciile de urgență.

La fața locului au intervenit angajații Detașamentului salvatori și pompieri Ciocana și specialiștii Centrului Republican de Intervenții Operative al IGSU, care au stabilit că explozia s-a produs în urma scurgerii de gaz de tip propan-butan de la o butelie defectă. Incendiul în locuința nu s-a produs, iar în urma incidentului a fost deteiorat geamul și peretele din interiorul apartamentului.

Totodată, angajații IGSU au evacuat prin geam de la etajul cinci proprietarul apartamentului, un bărbat de 72 de ani. Acesta a primit diverse arsuri de gradul I și II pe suprafața corpului. Bărbatul în stare de șoc a fost preluat de urgență la spital pentru îngrijiri necesare.

Cazul este cercetat de către organele de resort.

Inapoi la arhiva noutaților