[ X ]
[ X ]
[ X ]
Declarație: E tragic ceea ce se întâmplă în Țara noastră. Ar trebui să urmeze demisii răsunătoare
28 Noiembrie

Irina Vlah, ex-Bașcan al Găgăuziei, fondatoarea „Platformei Moldova”, urmare a deceselor înregistrate din cauza drumurilor blocate de zăpadă, ar trebui să urmeze demisii de nivel înalt, informează CURENTUL.

„Noaptea trecută, în apropiere de localitatea Coșcalia, raionul Căușeni, două persoane și-au pierdut viața, într -un vehicul rămas blocat în nămeți. Ultimele sunete au fost efectuate de către aceștia la 112. Dar ajutorul asa și nu a sosit. E tragic ceea ce se întâmplă în țara noastră!

Între regim de situație excepțională, care a demarat îndată cu venirea la guvernare a PAS, sunt împușcați polițiștii in aeroportul Internațional Chișinău. Pe timp de iarnă, mor inghetate in nămeți persoane civile, de parcă s-ar fi fost rătăcit pe cel mai înalt punct din Kamchatka.

Desigur, ar trebui să urmeze demisii răsunătoare. Numai că chiar și în acest caz cei demiși – mâine –poimâne – se vor regăsi in alte funcții. Ca și dna Revenco, ca și domnul Vasiloi”, a declarat ea.

Politiciana a remarcat că, viața acestor oameni – jertfe ale unui regim de amatori ajunși la guvernare – nu mai poate fi recuperată.

„Acest regim PAS–SANDU ne-a adus nu doar situații excepționale, prețuri exacerbate, dar moarte, în sensul adevărat al cuvântului. Și aceasta nu este o metaforă politică…”, a mai menționat Irina Vlah.

Inapoi la arhiva noutaților