[ X ]
[ X ]
[ X ]
Decizia PLDM la apelul socialiștilor de a susține moțiunea împotriva Guvernului
27 Septembrie

Fracțiunea Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) va susține moțiunea de cenzură, propusă de socialiști, împotriva Guvernului Filip. Despre aceasta a anunțat șeful fracțiunii PLDM, Tudor Deliu, în cadrul unor declarații de presă, informează CURENTUL.

Tudor Deliu a declarat că legile, pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea, sunt foarte importante și trebuie dezbătute amănunțit în Parlament.

„Fracțiunea PLDM consideră că: actuala majoritate parlamentară, inclusiv și Guvernul, acționează în maniera în care a fost și învestit. Noi, PLDM, nici pînă astăzi nu cunoaștem unde au dispărut banii care au fost alocați. Astăzi, Premierul Filip încerca să ne convingă că banii alocați de către Guvern au fost pentru a salva deponenții de la băncile din RM, după cum cunoaștem – nu este chiar așa. Nu avem un răspuns unde s-au dus acești bani. Banii au dispărut undeva, iar nimeni nu este cointeresat să-i caute, respectiv pun tot pe umerii oamenilor”, a precizat liberal-democratul.

Totodată, Tudor Deliu a menționat că PLDM nu va susține inițiativa Guvernului, de aceea liberal-democrații vor semna moțiunea de cenzură a socialiștilor. „Vom veni în Parlament pentru a ne expune asupra fărădelegilor, acțiunilor anti-democratice, pe care le face Guvernul RM”, a conchis Deliu.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților