[ X ]
[ X ]
[ X ]
De „Mărțișor”, „OrheiLand-ul” și-a încheiat sezonul de iarnă printr-un show de neuitat
2 Martie

La „OrheiLand”, cel mai mare parc de distracții din țară, s-a încheiat sezonul de iarnă. Evenimentul a fost marcat, duminică, de „Mărțișor” – în prima zi de primăvară, cu un show de excepție pentru cei mici și cei mari, precum și cu un spectacol de neuitat al formației „Millenium”, transmite CURENTUL cu referire la un comunicat de presă.

Peste 5000 de mărțișoare au fost dăruite vizitatorilor.

„Mii de vizitatori au venit la o serie de evenimente organizate la „OrheiLnad”, cu ocazia închiderii sezonului de iarnă.

Primarul de Orhei, Pavel Verejanu, a declarat că, timp de două luni, parcul de distracții a fost vizitat de peste 600 de mii de persoane.

„Asta a însemnat că tot atâtea emoții pozitive au fost trăite aici”, a spus edilul, felicitând, totodată, vizitatorii „OrheiLand-ului” și cu ocazia sosirii primăverii”, se spune în comunicat.

De asemenea, în cadrul unei intervenții în direct, liderul Partidului „ȘOR”, deputatul Ilan Șor, i-a felicitat pe vizitatorii parcului de distracții cu ocazia sosirea primăverii.

Ilan Șor a spus că primăvara este un anotimp al schimbărilor și că acestea se apropie de Moldova.

„OrheiLand” este un exemplu cum trebuie create condiții bune pentru petrecerea frumoasă a timpului liber de către familii. Am reușit să devenim cel mai ospitalier oraș din țară și voi face în toată țara o atmosferă ca în „OrheiLand”, a declarat Ilan Șor.

Peste 5000 de mărțișoare au fost dăruite vizitatorilor „OrheiLand”, care au avut ieri parte de mai multe surprize – showuri cu lumini de neon, proiecții laser de filmelor animate, o „discotecă cosmică” și master-classuri, unul dintre cele mai populare fiind cel în care micuții au avut posibilitate să guste hrană adevărată pentru astronauți. Încheierea sezonului de iarnă de la „OrheiLand” a fost marcată de un spectacol incendiar susținut de îndrăgita formație „Millenium”.

Precizăm că sezonul de iarnă la „OrheiLand” a fost inaugurat la 21 decembrie 2019, odată cu inaugurarea Târgului de Crăciun la „OrheiLand”. Aici, oamenii au avut acces gratuit la o sumedenie de atracții. În perioada sărbătorilor de iarnă, „OrheiLand” a fost o lume de basm. Vizitatorii au putut merge la reprezentațiile circului italian „Bonaccini”, să se distreze la cel mai mare patinoar din țară, să trăiască clipe irepetabile pe Roller Coaster și să se bucure de tot soiul de tobogane de iarnă, carusele și distracții pentru toate vârstele. Nelipsit a fost și iarmarocul de suvenire.

În total, „OrheiLand” a fost vizitat în sezonul de iarnă 2020 de peste 600 de mii de vizitatori din țară și de peste hotare.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților