[ X ]
[ X ]
[ X ]
De la PNL România la Platforma DA: „Acest pas pe care îl fac este doar o continuare firească a cooperării noastre”
2 August

Președintele Tineretului Național Liberal (TNL) Republica Moldova, Vlad Gîra, a aderat la Partidul Platforma DA, dar nu renunță la activitatea sa din PNL, informează CURENTUL.

Gîra, într-o postare pe Facebook, a spus că după o perioadă de reflecție și „după consultări cu colegi din PNL România dar și cu oameni de bună credință din Moldova” a luat decizia să se alăture Partidului Platforma Demnitate și Adevăr.

„PNL și partidele din Blocul ACUM au un parteneriat puternic de lungă durată care a dus la rezultate foarte bune atât pentru PNL cât și pentru Blocul ACUM.

Ținând cont de faptul că Moldova trece în această perioadă prin schimbări majore și e nevoie de cât mai mulți oameni competenți și onești care să se implice activ în acest proces, am hotărât că este pentru binele țării îmi asum această responsabilitate”, a spus el.

De asemenea, tânărul a precizat că înscrierea în Platforma DA nu înseamnă că va renunța la activitatea sa în PNL, „ci doar că această colaborare dintre PNL și PPDA va fi la un alt nivel”. „Din calitatea de membru PNL m-am implicat activ în toate campaniile duse până acum de Blocul ACUM, iar acest pas pe care îl fac este doar o continuare firească a cooperării noastre”, a adăugat el, mulțumind echipei Platformei DA din Căușeni care l-a „primit cu brațele deschise”.

67588798_2466599933401717_8858450724665688064_n

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților