[ X ]
[ X ]
[ X ]
De la dedicaţii muzicale – la primul cântec! Bloggeriţa Maria Ciorici: Ani de zile am visat să cânt, să mă audă o lume întreagă!
29 Martie

Bloggeriţa Maria Ciorici, la 27 martie curent, şi-a realizat visul din copilărie – a lansat prima sa piesă „Spune, mamă”. E o colaborare cu Kapushon, informează CURENTUL.

„Ani de zile, ani de-a rândul am visat să cânt, să mă audă o lume întreagă! Fiindcă nu aveau posibilități părinții, nu am putut merge să învăț la Conservator! Dar eu nu am încetat să cânt” – spune Maria, pe social media.

La fel, bloggeriţa spune că de la 6 ani cânta nuntașilor, când mergea cu părinții la nunțile din sat, de altfel visul ei de atunci se cocea.

„La orele de muzică mă duceam ca la o sărbătoare! Creșteam și cântam – cât am fost elevă în ansamblul ,,Doruleț”, apoi studentă cu Maria Iliuț în ansamblul ,,Crenguță de Iederă”, apoi la nunți în formația ,,Veselia”, apoi de acasă, din ai mei patru pereți – am devenit mămică și îmi creșteam fetița, dar de cântat tot nu m-am lăsat. Deschideam Live-ul pe Facebook și făceam dedicații muzicale lumii. Nu m-am oprit de cântat niciodată. Visul meu se cocea – visul meu să am propriul cântec, videoclip profesional, de calitate! Cu pași marunți am ajuns la acest vis, copt de ani de zile, prin război, prin multe săbii și bețe în roate. Sufletul meu era în furtună, dar nu mi-a potolit niciodată setea să cresc, dincontra, m-a motivat să-mi demonstrez că eu pot! Dacă nu îmi voi face cu mâna mea, nimeni nu o va face în locul meu”, a conchis ea.

Totodată, Maria mai spune că a stat mereu în spatele cuiva și cerea ca să i se facă un cântec sau videoclip, dar, de multe ori, primea acelaşi răspuns “eu nu sunt prost să investesc în ceea ce nu îmi va aduce bani”.

„Am investit eu, nu pentru ca să îmi aducă bani, dar ca să îmi realizez visul meu din copilărie – să cânt pe scenă, să cânt cântecul meu lumii, să devin o stea! Poate e târziu – am 32 de ani! Dar mai bine mai târziu decât niciodată! Eu am putut și voi putea în continuare! Tot ce fac și am făcut în viața mea este prin multă luptă și piedici, dar eu merg înainte și nu mă oprește nimeni și nimic”, a subliniat bloggeriţa.

De menţionat că, muzica şi textul aparţine lui Marin Crețu, alias Kapushon.

Piesa în două zile a adunat peste 212 de mii de vizualizări.

Christina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților