[ X ]
[ X ]
[ X ]
De câțiva ani nu a lansat nicio piesă! Tatiana Spînu s-a reprofilat: Muncesc mult la o nouă carte
23 Octombrie

Tatiana Spînu, de câţiva ani, nu a lansat nicio melodie, în schimb a lansat două romane, şi se pare că se regăseşte de minune în acest domeniu. Astfel, pentru CURENTUL, a oferit detalii în acest sens, dar a şi vorbit despre perioada de pandemie.

„Mie întotdeauna mi-a plăcut să scriu şi să citesc, desigur. Cu cititul m-am împrietenit la o vârsta foarte fragedă. Țin minte că tata îmi cumpăra cărți cu poveşti și mi le lăsa pe noptieră, eu îmi citeam înainte de somn câte o poveste minim, pentru că părinţii mei erau ocupați cu serviciul. Mai târziu am început să îmi înşir gânduri pe hârtie. Asta mă făcea să mă simt mai bine și mă aflam într-o lume care era a mea. O lume doar pentru mine. Cu timpul am început a îndrăgi aceasta lume” – spune Tatiana.

Anul acesta a lansat cel de-al doilea roman – „Suflete arse”, iar prima carte „Parfumul scrisorii tale” a surprins mulți cititori și se bucură de un succes enorm. „Mă bucur că romanele mele sunt citite, iar mesajele pe care le primesc din urma lecturii, sunt atât de sincere și de emoționante, că altă răsplată mai bună nici nu pot aștepta de la fidelii mei cititori. Știu că mai așteaptă şi alte cărți, iar aceasta spune multe”, mai spune ea.

Pe lângă aceasta, Tatiana spune că mai mult se poziţionează ca scriitoare, decât ca interpretă: „La moment scrisul este mai aproape de sufletul meu, dar orice latura a culturii(artei) mă face împlinită și fericită. Iubesc arta”.

Tânăra scriitoare urmează să lanseze o nouă carte, la care acum lucrează foarte mult. „Cartea care urmează să apară este continuare la primul meu roman „Parfumul scrisorii tale”. Muncesc foarte mult la această carte și am mari speranțe. Vă asigur că voi veni cu surprize plăcute” – spune ea. Tatiana menţionează: „Cariera muzicală este pe pauză, nu am pus punct. La sigur revin”.

Totodată, scriitoarea s-a referit şi la perioada de carantină, în care a îndrăgit multe lucruri, iar după ce se termină toată „nebunia” ar pleca la mare. „În această perioadă am îndrăgit mai mult sportul, gătitul, meditatul, am reușit să citesc mai mult. Îmi descopăr lumea mea mai mult decât am făcut-o vreodată. Primul lucru – vacanță undeva departe de toată nebunia asta. Aş prefera marea”, a conchis ea.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților