[ X ]
SIMBOLIC. În ziua aniversării de 25 de ani de familie, Andrei Năstase a depus cele 25 000 de semnături la CEC – împreună cu soția sa, Angela! 
19 Septembrie

Andrei Năstase, candidat desemnat la funcția de Președinte al Republicii Moldova, ieri, 18 septembrie, în ziua aniversării a 25 de ani de căsnicie, împreună cu soția sa, Angela, a mers la Comisia Electorală Centrală (CEC) și a depus 25 000 de semnături ale cetățenilor în susținerea sa, informează CURENTUL. 

„Am reușit! Am depus la CEC cele peste 25 000 de semnături ale unor oameni minunați! Vă mulțumesc din suflet!”, a anunțat politicianul.

Cu referire la evenimentul de familie, Andrei Năstase a declarat: „Au trecut, ca o ploaie de argint, 25 de ani de la căsătoria noastră! 25 de ani străluciți împreună!

Printre clipele anilor am avut parte de o călătorie plină de iubire, înțelepciune și momente neprețuite, alături de nestematele noastre, cei 3 copii.

Ne dorim ca următorii ani să fie luminoși, plini de bucurii, de sănătate și dragoste, care să strălucească în continuare ca argintul acestei aniversări”.
Inapoi la arhiva noutaților