[ X ]
[ X ]
[ X ]
De 15 ani se editează, iar în acest an, din cauza pandemiei, întârzie să apară! Ce se va întâmpla cu Anuarul IPM „Protecția Mediului în R. Moldova”
25 Iunie

Anuarul Inspectoratului pentru Protecția Mediului (IPM) pentru 2019 „Protecția Mediului în Republica Moldova” întârzie să apară din cauza pandemiei COVID-19, transmite CURENTUL.

Totuși, potrivit autorilor, acesta va ieși de sub tipar, iar până atunci Anuarul este disponibil online.

„Anul acesta, în legătură cu situația pandemică, Anuarul IPM – 2019 „Protecția mediului în Republica Moldova” întârzie ieșirea de sub tipar, fapt ce provoacă disconfort utilizatorilor și solicitanților.

La Inspectorat, în ultimul timp, parvin tot mai multe solicitări. Pentru a face față solicitărilor și a anticipa distribuirea lucrării către biblioteci, până la apariția de sub tipar, Anuarul IPM – 2019 „Protecția mediului în Republica Moldova” în variantă electronică a fost amplasat pe pagina electronică a Inspectoratului pentru Protecția Mediului www.ipm.gov.md.

Pe această cale informăm solicitanții, – pentru utilizare în volum diferit, – accesați pagina electronică a IPM la rubrica Rapoarte anuale. Lucrarea integral sau parțial poate fi utilizată cu indicarea sursei.

Sperăm să ieșim de sub tipar cât mai curând”, menționează Dumitru Osipov, șef serviciu sinteze informaționale și relații cu publicul al IPM.

Anuarul IPM „Protecția Mediului în R. Moldova” apare deja de 15 ani. Anuarul este o lucrare unică în felul ei și reprezintă raportul sintetizat și statistic al activităților controlului ecologic de stat, fiind destinat pentru utilizare autorităților guvernamentale și administrației publice, instituțiilor universitare și specialiștilor de profil ecologic, instituțiilor de cercetare, agenților economici și societății civile.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților