[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Datoria noastră, a bărbaților, este să vă facem fericite…”. Ce mesaj a transmis femeilor șeful Poliției de Frontieră
8 Martie

Șeful Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari, în mesajul său de felicitare, a adresat urări de sănătate, fericire și împlinire tuturor femeilor, transmite CURENTUL.

În text, este menționat că femeile sunt acele ființe care inspiră la gânduri frumoase și dau dovadă de profesionalism în toate.

„Distinse Doamne și Domnișoare, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii – 8 martie, am onoarea să vă adresez cele mai frumoase urări de sănătate, fericire şi împliniri. Sunteţi ființe care ne inspiră la cele mai frumoase gânduri și speranțe, dați dovadă de profesionalism și măiestrie profesională, de aceea fie ca toate realizările frumoase, sănătatea și spiritul de primăvară să vă însoțească pretutindeni.

Din numele colegilor, vă mulțumim pentru străduința voastră de a ne aduce bucurie în viață, în familie, în sufletele noastre, de a ne purta de grijă și de a ne susține necondiționat. Datoria noastră, a bărbaților, este să vă facem fericite, să vă iubim, să vă fim alături și să vă protejăm zi și noapte, întrucât viața fără voi nu are sens.

Vă îndemnăm să vă bucurați de această zi minunată în care soarele vă zâmbește și vă îmbrățișează. Primiți vă rog admirația și sincerele mulțumiri pentru tot ceea ce sunteți! La mulți ani plini de fericire și armonie”, scrie în mesaj.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților