[ X ]
[ X ]
[ X ]
Daruri luxoase de 8 Martie! Comandați un cadou și nu pierdeți timpul prin magazine!
7 Martie

Vrei să faci un cadou de 8 Martie? Astăzi, cu siguranță, vei fi capabil să faci o felicitare excelentă pentru persoana iubită, mama, soră, bunică, prietena și alte reprezentante ale sexului frumos. Astăzi aproape toți vor alege să meargă la centre comerciale pentru a face cadouri. Aceasta alegere presupune marele riscuri.

Poți pierde foarte mult timp și vei găsi un cadou ordinar, însă serviciul CadouriOnline este gata să-ți ofere alegere unică și un sistem simplu de a face cumpărături. Comanda cadou acum și doar după 5 minute echipa de curieri vor porni pe drum. Livrare cadouri se efectuează, inclusiv și în afara capitalei. Creează o adevărată sărbătoare de 8 Martie pentru toate femeile care sunt importante pentru tine!

În CadouriOnline poți găsi flori proaspete de toate tipurile populare. Florarii serviciului creează compoziții originale, astfel încât poți să alegi buchetul cu un design care nu se petrece într-un alt loc. Vrei să faci un cadou cu adevărat luxos? Cumpăra coșul de flori și oferă plăcere persoanei iubite. De asemenea, aici veți găsi cutii cu trandafiri și dulciuri macarons, baloane în formă de inimă, precum și zeci de alte specii de cadouri cu flori.

Serviciul CadouriOnline oferă un sortiment bogat de cadouri pentru toate vârstele. Aici poți găsi simpatice jucării moi, obiecte de modă și decor, suveniruri, cadouri pentru colegii de muncă și alte cadouri de diverse categorii.

Serviciul acceptă comenzi non-stop și livrează 24 de ore pe zi. Cadoul tău va fi livrat la orice adresă dorești. Clienții serviciului pot efectua plăți în numerar, cu carduri bancare, achitând online și altele.

cadouri

CadouriOnline

Moldova, Chisinau

MD 2068, str. Miron Costin, 15⁄1

Luni – Duminica 24⁄24

Tel: (+373) 60 68 00 88

Inapoi la arhiva noutaților