[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dana Ciobanu – trainer în arta vorbirii. Și-a lansat afacere în domeniu!
20 Ianuarie

Actriţa şi jurnalista, Dana Ciobanu oferă mai nou lecţii de dicţie. De ceva timp a lansat propria afacere în domeniu, transmite CURENTUL.

Astfel, pe pagina oficială dialogbar.md, fondatoarea Dana Ciobanu spune:

„Experiența mea în calitate de actriță de teatru, film și moderator de televiziune m-a ajutat să înțeleg că VOCEA este cea care ascunde energie, emoție, viziune şi profunzime. Valoarea vine din felul CUM spui, nu neapărat CE spui.

Dicția, tonalitatea, intensitatea şi modulaţiile vocii! Asta face diferența dintre un mesaj asumat, puternic, care influențează și își atinge scopul și un mesaj confuz, lipsit de intensitate şi valoare emoțională!

Ani de zile am încercat să jonglez cu vocea. Spectacole, filme, radio şi televiziune, ştiri şi divertisment, spoturi sociale şi comerciale, dublaje şi voice-over de orice fel”.

Pe lângă aceasta, conform paginii de Facebook, școala sa este un laborator de dicție și comunicare pentru copii, adolescenți și adulți. Este și un spațiu de perfecționare pentru oamenii care activează în domenii publice și își doresc să atingă superlativul în vorbire și comunicare.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților