[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dan Perciun despre ajutorul familiei în campania electorală
8 Aprilie

Deputatul Blocului ACUM, Dan Perciun, a avut susținerea familiei pe toată durata campaniei electorale, transmite CURENTUL.

Dan Perciun menționează că îi era greu să anticipeze care va fi reacția oamenilor în circumscripția unde a candidat.

„Rezultatul a fost unul neașteptat pentru că nu eram un candidat cunoscut pentru marea majoritate a locuitorilor Ciocanei și era greu de anticipat care va fi reacția oamenilor, în special ținând cont de nivelul înalt de apatie și disperare care caracterizează societatea noastră în ultimii ani. Însă, prin multă muncă și ajutați de platforma oferită de Blocul ACUM, am reușit. Împreună cu echipa, am muncit foarte mult în campanie pentru a ajunge la fiecare alegător și a-l informa referitor la oferta noastră atât pentru circumscripția 30, cât și la nivel național. Am avut zeci de întâlniri în școli și grădinițe, am mers de la ușă la ușă, am fost zilnic în teren, discutând cu locuitorii. Cred că într-un final oamenii au apreciat deschiderea și sinceritatea noastră”, spune Dan Perciun.

Deputatul spune că fără susținerea familiei ar fi fost dificil.

„Familia m-a susținut pe toată durata campaniei – mama chiar a colectat semnături din rândul colegilor de lucru. ? Fără susținerea lor ar fi fost mult mai dificil. Totodată, ei sunt conștienți că activitatea politică în opoziție în Republica Moldova comportă anumite riscuri și, deși mă susțin, inevitabil privesc implicarea mea activă cu o ușoară îngrijorare”, a mai spus Dan Perciun pentru tribuna.md.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților