[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dan Perciun a luptat cu alți opt candidați în circumscripția nr. 30. Ce au spus cinci dintre ei
26 Februarie

La alegerile parlamentare, în circumscripția uninominală nr. 30, mun. Chișinău, au luptat pentru fotoliul de deputat nouă candidați, iar învingător a ajuns candidatul Blocului ACUM, Dan Perciun. În context, CURENTUL vă propune să vedeți cum au reacționat pe rețelele de socializare unii dintre contracandidații săi, după aflarea rezultatelor.

Democratul Nae Simion Pleșca și-a felicitat contracandidații și i-a făcut un îndem câștigătorului.

„Dragii mei,

Aduc sincere mulțumiri pentru fiecare vot exprimat în susținerea mea. Să știți că rezultatul acestui scrutin nu mă va distanța de voi. Rămân cu sufletul aproape de Ciocana și implicat în rezolvarea problemelor pe care le are acest sector. Aflarea în slujba voastră a devenit un mod de viață pentru mine, e ceea ce mă face fericit și împlinit.

Ține să-i felicit pe această cale pe contracandidații mei, iar pe câștigătorul Dan Perciun aș vrea să-l îndemn să se țină de promisiunile pe care le-a făcut în fața locuitorilor din sector!”, a scris Nae Simion Pleșca.

Socialistul Petru Burduja a menționat că va continua lucrurile bune pentru Ciocana. „Stimați locuitori ai sectorului Ciocana, vă mulțumesc foarte mult pentru susținerea care ne-ați acordat-o! Susținerea voastră masivă la acest scrutin ne încurajează să continuam să muncim pentru dezvoltarea sectorului nostru, pentru un viitor mai bun copiilor noștri! Am fost în ultimii opt ani alături de voi și vom fi, iar împreună vom continua să facem lucruri bune pentru Ciocana, pentru Chișinău, pentru Moldova!

Mulțumesc mult echipei PSRM Ciocana pentru munca enormă depusă în această campanie deloc ușoară și, pe alocuri, chiar nedreaptă.

Indiferent de evenimentele politice ce vor urma vom continua împreună să luptăm pentru dreptate și o viață mai bună pentru Moldova, pentru Chișinău și pentru Ciocana!”, a scris Petru Burduja.

Candidatul PL, Veronica Herța a scris pe o rețea de socializare că „viața continuă”.

„Liniște în suflet – doream tuturor acum patru ani, ceea ce vă doresc și astăzi! Iar eu sunt cu conștiința împăcată că am făcut tot ce îmi stă în putere pentru a mișca lucrurile spre bine! Mulțumesc celor care m-au susținut prin acordarea votului de încredere! Aveți grijă de voi Viața continuă…”, a scris Veronica Herța.

Iar candidata independentă Galina Bostan, înainte de aflarea rezultatelor alegerilor a mulțumit echipei.

„Recunoștința este unul dintre ingredientele principale ale fericirii. Atunci când îți privești viața și reușești să găsești acele mici fragmente care te fac să zâmbești, răsare timid acest sentiment minunat de mulțumire și recunoștință. De-a lungul campaniei electorale, mi-ați dat curajul și puterea de a merge pe un nou drum propus. Împreună am demonstrat că reușim! Mulțumesc echipei de promovare, membrilor grupului de inițiativă, prietenilor și tuturor locuitorilor sectorului Ciocana ce m-au determinat să candidez la funcția de deputat în Parlamentul țării. Moldova bună se face cu oameni buni.Cu multă muncă, cu pasiune și dedicație. Nu există nici o altă soluție magică. Dacă noi v-om crede că orice efort e inutil și că nimic nu mai poate schimba țara. Vă sunt recunoscătoare pentru primirile caldem cuvinte de încurajare ce mi le-ati oferit pe parcursul scrutinui electoral!”, a scris înainte de aflarea rezultatelor Galina Bostan.

Valentin Dolganiuc, candidat independent, a mulțumit tuturor „luptătorilor pentru Identitatea Națională Românească”.

Menționăm că, în această circumscripție au mai candidat și Stanislav Cvasnîi, candidatul Partidului „Șor”, candidații independenți Golopeatov Oleg și Maxim Uvarov.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților