[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dacă ai visat să fii pentru o perioadă actor, atunci poți deveni unul. Teatrul „Mihai Eminescu” îți oferă această posibilitate
21 Iunie

În perioada 22-27 iunie, spectatorii Teatrului Național „Mihai Eminescu” vor avea ocazia să fie în rol de actori, participând la spectacolul imersiv „Stricere”, informează CURENTUL.

Acest spectacol este numit și „Labirint sau galerie psihologică”, prevăzut pentru 20 de spectatori – 10 cupluri ce vor participa la reprezentație în calitate de actori sui-generis.

Potrivit organizatorilor, fiecare cuplu de spectatori-actori va primi căști și va urma un traseu prestabilit prin zece locații: sufragerie, dormitor, baie, antreu, terasă, hambar, etc. Secvențele selectate redau diferite etape sau drame din relațiile de cuplu. Pentru fiecare scenă s-a construit o instalație din viața cotidiană. În fiecare instalație spectatorii-actori se vor așeza pe locurile stabilite în mizanscenele gândite pentru ei, câte un cuplu în fiecare locație. Vor conecta căștile și vor asculta textul în interpretarea actorilor cu care se vor identifica, vor fi martorii și totodată participanții unei scene de cuplu.

Spectacolul durează 1h 10 minute, fără pauză, însă nu este recomandat tinerilor sub 16 ani. Biletele sunt valabile pentru două persoane și costă 300 lei.

Doina Buruiană

Inapoi la arhiva noutaților