[ X ]
[ X ]
[ X ]
Curtea de Conturi participă la atelierul privind tehnicile de management și leadership
20 August

O delegație a Curții de Conturi a Republicii Moldova (CCRM) participă la atelierul de lucru privind tehnicile moderne de management și leadership. Evenimentul este organizat de Oficiul Național de Audit al Suediei (ONAS) la Stockholm, Suedia, în perioada 19-22 august curent, în contextul Proiectului de cooperare CCRM – ONAS, transmite CURENTUL.

Managementul superior al instituției supreme de audit din Republica Moldova, membrii CCRM: Marina Covali, Violeta Andrieș, Andrei Munteanu, Petru Rotaru precum și Ecaterina Paknehad, șeful Aparatului, participă la discuții, schimb de experiență și exerciții practice pentru a identifica și gestiona provocările manageriale, a însuși strategii și modele practice de leadership, tehnici de stabilire a obiectivelor, monitorizare a progreselor și rezultatelor etc. Discuțiile sunt moderate de experții ONAS, Ingela Ekblom, consultant superior și Dan Johansson, consultant în domeniul managementului.

În zilele următoare, top managementul CCRM va pune în discuție aspecte legate de controlul activității și asigurarea calității în cadrul instituției supreme de audit, comunicarea internă și responsabilitatea managementului în stabilirea unei comunicări instituționale eficiente.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților