[ X ]
[ X ]
Cum vor participa la alegeri 3 sate din Căușeni? CEC a decis
13 Octombrie

Comisia Electorală Centrală a aprobat modalitatea de participare a cetățenilor Republicii Moldova din comuna Chițcani, satele Cremenciug şi Gîsca la alegerea consilierilor în Consiliul raional Căuşeni, în cadrul alegerilor locale generale din 20 octombrie 2019, transmite CURENTUL.

Comisia Electorală Centrală (CEC) a decis că la alegerea consilierilor în Consiliul raional Căuşeni pot participa și cetățenii Republicii Moldova care domiciliază în:

– comuna Chițcani și satul Cremenciug, prin prezentarea la secția de votare nr. 10/22, satul Copanca, gimnaziul „V. Alecsandri”, str. Alexandru cel Bun;

– satul Gîsca, prin prezentarea la secția de votare nr. 10/23, satul Copanca, gimnaziul „Prometeu”, str. Alexandru cel Bun.

Alegătorii vizați vor fi incluși în lista electorală suplimentară, la prezentarea actului de identitate ce atestă domiciliul sau reședința valabilă în localitatea corespunzătoare.

CEC a aprobat modelul sub formă de broșură a buletinului de vot pentru alegerea consilierilor în Consiliul municipal Comrat și Consiliul sătesc Congaz, UTA Găgăuzia, la alegerile locale generale din 20 octombrie 2019. Potrivit hotărârii CEC, buletinul se va tipări pe hârtie opacă, de culoare gri afumat.

Totodată, au fost acreditați mai mulți observatori naționali și internaționali.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților