[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cum se pregătește Blocul ACUM de alegeri? Maia Sandu: „Ne pregătim așa cum se face de obicei…”
26 August

Blocul ACUM încă nu a selectat candidații pentru alegerile locale generale și nici pentru cele 4 circumscripțiile uninominale la parlamentare anticipate, transmite CURENTUL.

Premierul țării, Maia Sandu, liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), a declarat, pentru Radio Europa Liberă, că în cadrul Blocului ACUM se discută despre participarea comună la aceste alegeri.

„Miza acestor alegeri este ca de obicei: Ne dorim cât mai multe voturi, să ajungem în cât mai multe localități din țară, să facem ordine la nivel central și local, să încercăm să îmbunătățim viața oamenilor din toate localitățile. Ne pregătim așa cum se face de obicei, ajungând la oameni. În cadrul Blocului ACUM discutăm despre participarea comună, selectăm candidații. Sunt chestii de rutină și aici la nivel central trebuie să facem tot posibilul ca aceste alegeri să fie libere și corecte”, a spus Maia Sandu.

De asemenea, Maia Sandu a menționat că nu s-a decis cine să candideze în circumscripții și urmează ca în această săptămână să discute cu colegii din Platforma „DA” pentru a face o decizie comună.

Totodată, Maia Sandu a spus că nici pentru Primăria Capitalei nu s-a decis cine va candida.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților