[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cum alegem corect un ventilator
12 Iulie

Cum au sosit zilele toride de vară, credem că ar fi cazul să identificăm echipamentul de calitate corespunzătoare a unui ventilator. Pe piața aparatelor de uz casnic, există o multitudine de mărci și mulți vânzători care oferă aparate de ventilare de o calitate mai mult sau mai puțin bună. Este dificil să te descurci în această multitudine de oferte și să faceți o alegere potrivită . Fiindcă orice consumator bun, este interesant să procure echipamentul de calitate la cel mai bun preț. Vă vom recomanda să alegeți un aparat de ventilare de calitate corespunzătoare.

La fel ca orice accesoriu pentru aparatele de uz casnic, ventilatorul trebuie achiziționat după o examinare atentă. Mai presus de toate, cumpărarea unui ventilator ar trebui considerată o investiție. Într-adevăr, cumpărarea unui ventilator nu este scumpă, totuși performanța și fiabilitatea produsului este foarte importantă.

Un ventilator de calitate este un ventilator care emite un flux de aer revigorant și consistent, în timp ce emit un zgomot mic și este eficient și econom din punct de vedere energetic. Un ventilator de calitate este un ventilator ușor și ergonomic ușor de manevrat, puternic și durabil.

De asemenea, trebuie să cunoaștem că producătorii de mărci recunoscute utilizează componente și materiale de calitate pentru a-și proiecta produsele. Acest lucru are un impact logic asupra consumatorului final.

Ofertele promoționale mai mult sau mai puțin veridice în magazine cît și online trebuie studiate cu atenție. Înainte de a profita de orice ofertă promoțională, nu uitați niciodată să verificați prețurile pentru aceeași referință a ventilatorului la diferiți vânzători.

Este mai bine să vă concentrați asupra selectării unei mărci și a unei referințe de calitate a aparatelor de ventilare și apoi să căutați cele mai atractive prețuri .

ÎNAINTE DE CUMPĂRARE:

– citiţi atent informaţiile cu privire la produsele care sunt oferite de către agenţii economici (denumirea produsului, cantitatea, preţul, termenul de garanţie sau de valabilitate, riscuri previzibile, contraindicaţii, modul de utilizare etc.);

– preţul trebuie să fie afişat la loc vizibil, uşor de citit;

– citiţi cu atenţie informaţiile scrise cu litere mici, uneori ele sunt cele mai importante sau ascund unele clauze care vă pot dezavantaja;

– cereţi de la vânzător documentul care să confirme faptul efectuării cumpărăturii cu indicarea datei cumpărării, denumirii agentului economic, denumirii produsului şi costul lui (bonul de casă sau alt document care confirmă faptul efectuării cumpărăturii);

– Cereţi de la vânzător instrucţiuni de utilizare şi certificat de garanţie (în limba de stat, chiar dacă sunt de import) şi solicitaţi vânzătorului să vă demonstreze modul de funcţionare şi utilizare a produsului respectiv.

– Pentru a beneficia de garanţie, utilizatorul trebuie să respecte instrucţiunile de folosire, să păstreze certificatul de garanţie şi să nu permită intervenţii neautorizate la aparat

Pentru a beneficia de garanţie, utilizatorul trebuie să respecte instrucţiunile de utilizare, să păstreze certificatul de garanţie şi să nu permită intervenţii neautorizate la aparat (deteriorarea sigiliului).

Răspunderea vînzătorului privind garanția legală de conformitate este angajată dacă neconformitatea apare într-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului. În cazul în care vînzătorul a stabilit un termen de garanţie comercială mai mare decît cel de garanţie legală de conformitate de 2 ani, răspunderea vînzătorului este angajată dacă neconformitatea apare în cadrul termenului de garanţie comercială oferit.

Inapoi la arhiva noutaților