[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cum ai grijă de pielea din jurul ochilor? Descoperă setul anti-age de la Cosmeplant, pe care-l folosește și Anișoara Puică!
2 Martie

Fiind foarte subțire, sensibilă și delicată, zona din jurul ochilor are nevoie de o îngrijire specială. Mai exact, o îngrijire bazată pe puterea plantelor. Utilizarea unui produs cosmetic conceput pentru această zonă, precum crema reversivă anti-age contur ochi de la Cosmeplant, te va ajuta să obții acel efect anti-aging mult așteptat. Setul anti-age Privire sclipitoare include produse indispensabile celor două etape importante din ritualul de îngrijire: demachierea și hidratarea.

IMG-1825

Astfel, vă invităm să descoperim ce reprezintă fiecare produs și ce beneficii comportă asupra pielii.

Crema reversivă anti-age contur ochi

71B47829-96E1-4F5C-B043-BE0294F2BC8CAceastă cremă cu efect anti-îmbătrânire a fost special concepută pentru pielea sensibilă din jurul ochilor. Formula ultra-concentrată, îmbogățită cu extracte naturale din 7 plante, exercită o acțiune reversivă intensivă, care culminează cu o piele mai netedă, mai elastică și mai tânără.

Lapte cosmetic pentru față

IMG-1828Laptele cosmetic curăță delicat tenul și zona decolteului, înlăturând machiajul și impuritățile. Produsul conține numeroase ingrediente active eficiente, printre care: extractul de flori de salcâm alb, extractul de castravete, uleiul de cocos, glicerina și alantoina.

Mai mult, setul „Privire sclipitoare” este nelipsit din rutina zilnică a interpretei Anișoara Puică, care prin frumusețea sa confirmă efectele benefice ale produselor COSMEPLANT.

Cum le utilizăm?

Aplicaţi o cantitate suficientă de lapte cosmetic pe un disc demachiant, uşor ştergeţi pielea feţei şi a gâtului. Crema reversivă anti-age contur ochi se aplică pe pielea curată din jurul ochilor, cu mișcări de tapare ușoare.

Ce facem pentru rezultate maxime?

Pentru rezultate maxime, se recomandă să completați rutina de îngrijire cu crema reversivă anti-age de zi (rutina de dimineață) și crema reversivă anti-age de noapte (rutina de seară).

IMG-1527

Unde este disponibil setul anti-age de la Cosmeplant?

Acest set cadou este disponibil în magazinele: „Împărăția curățeniei”, „Alina Cosmetics”, „Zolușca”, supermarketul „Fourchette”, hypermarketul „Bonus” și în magazinele specializate „Cosmeplant”.

www.cosmeplant.md

Inapoi la arhiva noutaților