[ X ]
[ X ]
[ X ]
Culorile norocoase ale anului 2020. Ce spun experții Feng Shui
1 Ianuarie

Noul An Chinezesc începe în data de 25 ianuarie 2020 și conform credințelor lor acesta este anul Șobolanului de Metal. Anul acesta este asociat cu încercări dar și reușite surprinzatoare în fiecare aspect al vieții. Experții Feng Shui susțin că 2020 va fi un an echilibrat dacă ne referim la relația dintre cele cinci elemente cosmice ale zodiacului chinezesc.

Care va fi culoarea norocoasă a anului 2020?

Culorile acestui an sunt culorile – simbol pentru metal: alb, argint și auriu. În ceea ce privește îmbrăcămintea, culorile norocoase ale anului 2020 vor fi violet, albastru, gri și alb. Pentru a va spori norocul, purtați accesorii metalice. Numerele norocoase ale anului 2020 sunt 7, 3 și 2.Bijuteria norocoasă a acestui an este diamantul.

Sănătatea și norocul depind de culorile pe care le folosim pentru a decora camera de zi, livingul – o cameră extrem de utilizată în casă. În Feng Shui, culorile care sunt prezente în sufragerie ne pot influența viața și ne pot schimba averea. Culorile folosite pentru decorarea camerei de zi trebuie să fie alese după semnificația lor. Pentru a crește șansele de succes, pentru camera de zi se recomandă utilizarea de culori care semnifică toate cele cinci elemente, care aduc cinci tipuri de noroc: foc – faimă, apă – succes în carieră, lemn – bani, metal – forta mentala, pământ – dragoste, relații.

Experții Feng Shui ne recomandă să adăugăm subtil cele cinci elemente in camera de zi, fără a perturba designul modern sau clasic al camerei. De exemplu, pereții livingului pot fi vopsiți în alb, canapelele pot fi gri, iar celelalte elemente pot fi afișate printr-un tablou abstract care conține culori precum turcoaz, violet și crem. Dacă nu ne plac picturile, putem folosi vaze, perne mici și obiecte decorative în multe culori care simbolizează cele cinci elemente.

Semnificația culorilor

Îmbrăcămintea pe care o purtăm în fiecare zi, bijuteriile, încălțămintea și alte accesorii, florile pe care le păstrăm în casă și, de asemenea, obiectele de decor, perdelele și lenjeria de pat ar trebui să combine aceste culori.

Albastrul reprezintă elementul Apa. Aceasta este asociată cu onestitatea, inspirația, binecuvântarea și comunicarea. Apa incurajează contemplarea și meditația și stimulează creativitatea. Este reprezentarea armoniei și a calmului și este utilizată pentru a elimina stările de tensiune mentală.De asemenea, cei care au ales elementul Apa e bine să poarte bijuterii cu pietre albastre (sau Ochiul lui Horus) ca talisman. In acest mod vor fi protejați împotriva oricăror probleme și energii negative care le-ar putea strica planurile.

Conform principiilor Feng Shui, albastrul poate fi utilizat cel mai bine în zona de sud-est a casei , zona care este asociata cu prosperitatea și bogăția. Albastrul trebuie evitat pe tavan și pe acoperiș, deoarece se consideră că apa, odată ce atinge punctul maxim, începe să curgă în jos și să distrugă totul în calea sa. Puteți folosi această culoare în baie și birou. Datorită acestei culori, copiii care studiază într-o cameră în care predomină albastrul au performanțe ridicate, după cum demonstrează multe studii.

Culoarea albastră poate fi folosită pentru vopsirea pereților, ca piese de mobilier, tablouri și accesorii. Dacă doriți să-l utilizați în dormitorul matrimonial sau în dormitorul copilului, puteți adopta o temă marină. Albastrul facilitează somnul odihnitor și atrage o stare sufletească liniștită. Purtând culori și talismane norocoase, în acest an veți reuși cu siguranță să evitați evenimentele negative și, în plus, veți arăta excelent accesorizându-vă elegant ținuta.

Culoarea verde atrage pace, bucurie și înțelegere și este asociat cu întinerirea. Experții Feng Shui o recomandă în dormitorul copiilor, în camera de zi, în bucătărie și în baie. De asemenea, poate fi folosita la birou, deoarece atrage prosperitate.

În dormitorul copiilor, puteți utiliza nuanțe de verde deschise care vor crea o atmosferă perfectă pentru relaxare sau un verde mai aprins care va însufleți camera. Indiferent de nuanța aleasă, o puteți folosi pentru perdelele care ar putea avea un model floral, lenjeria de pat, puteti alege rafturile verzi și scaune, garderobă cu uși verzi sau puteți picta unul sau toți pereții în această culoare sau le puteți decora cu frunze verzi. Deoarece verde este o culoare a prosperității, camera în care se potrivește cel mai bine este bucătăria.

Alb. Cele mai bune culori pentru casă sunt fildeșul și albul, deoarece sunt cele mai potrivite pentru nervul optic și simbolizează lumina, inima oamenilor. În același timp, mobilierul alb este un simbol al speranței. De asemenea, este indicat un lemn de culoare deschisă sau o culoare alba, deoarece poate stimula cu ușurință inspirația, înțelepciunea și concentrarea asupra studiilor

Culori pentru decorarea casei

Culorile anului 2020 în ceea ce privește decorul casei vor fi inspirate de mare. Prin urmare, albastrul este centrul atenției, dar și nuanțele de verde.

Alegerea oceanului pentru a defini culorile acestui an se referă la o fluiditate a culorilor, adâncimii și complexității. Până la urmă, oceanul nu are o singură culoare albastră, ci și nuanțe de verde și tonuri calme. Această paletă de culori pașnice este asociată cu redobândirea calmului în perioadele de schimbări rapide despre care am menționat mai devreme. Alte nuanțe inspirate de mare includ alb nisipos, negru profund și oxigenat, verde mai rece. În general, acesta este o paleta de culori inspirata din natură și este atât de variata încât nimeni nu se va simți restricționat la o singură alegere de culoare.

În concluzie, culorile anului pot fi folosite pentru diferite materiale și produse, pornind de la haine pentru femei și bărbați, accesorii, genți casual sau sport sau articole de design interior.

www.ce-spun-astrele.ro

Inapoi la arhiva noutaților