[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cu siguranță nu știai. Care sunt pasiunile și cea mai mare dorință a șefului Poliției Naționale
2 Octombrie

Șeful Poliției Naționale, Sergiu Paiu, este un „om simplu cu dorințe pământești”. Asta afirmă conducătorul instituției în cadrul unui interviu pentru telegraph.md, cu ocazia împlinirii a 100 de zile de activitate, transmite CURENTUL.

Sergiu Paiu a comunicat ce pasiuni are.

„În fiecare dimineață, la ora 5.00, deja, fac sport. Sunt pasionat de arme și parașutism. Chiar o să vă fac o invitație la o rundă de exerciții de tragere”, spune Sergiu Paiu.

De asemenea, cea mai mare dorință a sa este ca legea și ordinea publică să fie în capul mesei, iar țara noastră să devină măreață.

„Vreau ca Poliția să fie aproape de societate și să fie percepută, de către cetățenii acestei țări, ca un aliat solid și un partener de nădejde. Să nu mai aud mamele care își cearta odraslele, spunând că ”vine nenea polițist și te ia”, dar să zică că ”vreau să ajungi ca acel domn polițist”. Îmi mai doresc ca fiecare om să înțeleagă că responsabilitatea pornește de la sine și nu trebuie să aștepte ca cineva să ne tragă de mânecă pentru a spune Stop alcool, Stop viteză. Să respectăm și să promovăm generațiile care vin, deoarece ei vin cu inovație și schimbare. Că fiecare angajat al Poliției sa-și facă o pasiune din locul de muncă, iar dragostea față de ea să o citim în succesele pe care le vor obține”, spune Sergiu Paiu.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților