[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cu ce se ocupă opoziția parlamentară în timp de pandemie? Deputat PAS despre activitatea din carantină
27 Martie

Odată cu instituirea stării de urgență în țară, ședințele plenare ale Parlamentului au fost și ele sistate. Guvernarea are ocupațiile sale în lupta cu pandemia, iar deputatul fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Dumitru Alaiba, a spus pentru Radio Europa Liberă, ce face în acest timp opoziția, transmite CURENTUL.

Deputatul spune că opoziția își face munca.

„Noi ne facem munca de opoziție și munca de opoziție înseamnă să monitorizezi, să contabilizezi fiecare pas și fiecare decizie a guvernării și cu asta ne ocupăm în condițiile actuale care nu sunt cele mai deschise. Eu nu pot să merg acum și să bat cu pumnul în masă într-o instituție ca să acționeze ș.a.m.d., dar contabilizăm fiecare călcat pe bec, noi ținem minte fiecare decizie proastă și o să vină momentul în care o să discutăm despre asta, și o să vină momentul în care o să punem toate aceste date pe masă și o să arătăm care decizii au fost corecte și care decizii au fost mult spre disproporționale și mult prea criminale”, a spus Dumitru Alaiba.

Deputatul mai menționează că sub paravanul pandemiei se planifică scheme urâte.

„Nu mă tem de asemenea cuvinte, pentru că a trecut puțin mai mult de o săptămână, ei au băgat starea asta excepțională pe 60 de zile; oamenii care mai gândesc și mai țin la unele valori în țara asta își fac mari griji și ar trebui să-și facă mari griji, pentru că acest lucru este justificat. Noi, studiind acțiunile lor din această săptămână, ferm concludem că sub paravanul acestei pandemii se planifică și se pun pe roate scheme urâte de deturnare a rămășițelor democrației în țara asta”, a spus Dumitru Alaiba.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților