[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cu ce s-a ocupat șeful Poliției de Frontieră în ultima zi din 2019
2 Ianuarie

În ultima zi din 2019, 31 decembrie, șeful Poliției de Frontieră Corneliu Groza a primit în vizită de lucru reprezentanți ai Ambasadei Chinei în Republica Moldova. Subiectele discutate au relevat necesitatea, dar și importanța fortificării relațiilor de cooperare pe diferite domenii de interes comun, transmite CURENTUL.

Corneliu Groza a apreciat nivelul de conlucrare cu partenerii chinezi și deschiderea acestora pentru continuarea dialogului bilateral. În acest sens, s-a convenit în comun de a identifica noi proiecte de susținere a Poliției de Frontieră în dezvoltarea capacităților profesionale și cele logistice.

De asemenea, interlocutorii au trecut în revistă viziunile asupra unei eventuale încheieri a acordului de ridicare a regimului de vize dintre Republica Moldova și Republica Chineză, fiind realizate în context un schimb de date și informații privind traversările cetățenilor celor două state.

Reprezentanța Ambasadei chineze i-a urat succes noii conduceri a Poliției de Frontieră, exprimând convingerea implementării unor iniţiative concrete de colaborare bilaterală.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților