[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cu ce avere a plecat Dorina Curnic de la CA, după 9 ani de activitate
21 Septembrie

Fosta membră a Consiliului Audiovizualului (CA), Dorina Curnic, conform declarației sale de avere, pe parcursul anului 2019 a obținut un venit de 128239.46 lei, informează CURENTUL.

Dorina Curnic indică o vilă cu suprafața de 86,4 m.p., dobândită prin abitație. Ea deține un autoturism de model Volvo XC90, fabricat în 2007 și dobândit în anul 2013, în valoare de 10000 lei. Are și o colecție, valoarea căreia depășește suma de 20 de salarii medii pe economie.

De asemenea, este proprietara agentului economic SC ”Curnic Stil” SRL, ce se specializează în fabricarea articolelor de tricotaj, cu o valoare de cumpărare de 5400 lei, însă momentan nu activează și deține cotă-parte de 80 acțiuni la „York-invest” SA, cu tipul de activitate – investițional.

De menționat că, Dorina Curnic a demisionat din funcția de membru al CA la 6 septembrie curent. Ea și-a explicat gestul prin faptul că nu este mulțumită de activitatea președintelui Consiliului, Dragoș Vicol, și i-a solicitat să-și prezinte demisia. Ea a demisionat, totodată, și din funcția de șefă a Direcției Generală Licențiere, Autorizare și Monitorizare a CA.

Amintim că, Curnic a fost numită în decembrie 2017, de către Parlament, în funcția de membru al CA, pe un termen de 6 ani. În cadrul CA a activat 9 ani.

Gabriela Țăranu/stagiară

Inapoi la arhiva noutaților