[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cu antrenor, acasă și soțul – alături! Prezentatoare TV: „Am slăbit intenționat. Dar am făcut-o în mod sănătos”
16 Octombrie

Prezentatoarea TV Silvia Petrov a început s-a apucat de sport, acasă, și nu de una singură, ci alături de soţul ei, Sergiu. Ea, de trei ori pe săptămână, face sport cu antrenor personal, transmite CURENTUL.

„Niciodată în viaţă nu mi-am imaginat că o să mă trezesc la 7 şi ca la 8, ori 08:30 să fiu deja cu o gantelă în mână” – spune Silvia, pentru „O seară Perfectă”.

„Cred că eu sunt cel responsabil şi inspir familia să facem aşa lucruri frumoase” – a adăugat Sergiu.

La fel, Silvia a mai spus că motorul ideii a fost chiar soţul ei. Prezentatoarea mai dezvăluie că, după câteva luni de lucru, a ajuns la kilogramele dorite. „Adăugăm masa musculară pentru că îmi place să fiu mai conturată. Am slăbit, evident, când faci sport, începi să ai şi o alimentaţie sănătoasă, asta merge strâns de mână. Sportul îţi scoate toţi gândacii din cap” – a dezvăluit ea, pentru sursa citată.

Totodată, pe pagina sa de Facebook, mai menţionează: „E adevărat, am slăbit intenționat. Dar am făcut-o în mod sănătos, natural și cu zâmbetul pe față. Împreună cu Sergiu Cretu. Antrenorul nostru, vine la noi acasă de trei ori pe săptămână și exersăm câte 90 de minute (sau mai bine spus, până când se termină exercițiile). Sportul ne-a disciplinat, făcut mai puternici, sexy, încrezători, uniți… șirul poate continua”.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților