[ X ]
[ X ]
[ X ]
CTS: Continuăm să susținem evenimentele dedicate industriei de securitate cibernetică din Republica Moldova
20 Iunie

Centrul de Telecomunicații Speciale, astăzi, în calitate de partener al “Bitdefender Day”, organizat în incinta Centrului de Excelență Tekwill, continuă să-și aducă aportul în susținerea inițiativelor de consolidare a forțelor pentru asigurarea securității cibernetice, informează CURENTUL.

Alături de Reliable Solutions Distributor, Universitatea Tehnică a Moldovei și Centrul de Excelență Tekwill, CTS încurajează participanții să se implice activ în discuțiile asupra temei din acest an, care, vizează exclusiv promovarea instrumentelor necesare de securitate prin fortificarea capacităților instituționale în contextul Prevenirii/Identificării/Investigării/Răspunderii și Evaluării atacurilor cibernetice din ce în ce mai complexe.

Serghei Popovici, a mulțumit partenerii și participanții la eveniment, pentru implicare și interes față de subiectul securității cibernetice, care devine tot mai emergent. “Consolidarea forțelor și colaborarea sânt acțiunile care stau la baza unei dezvoltări durabile și sigure a securității informaționale”, a conchis dl Popovici.

CTS va continua să susțină evenimentele dedicate industriei de securitate cibernetică din Republica Moldova.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților