[ X ]
[ X ]
[ X ]
CSE obligă „Premier Energy” și „Furnizarea Energiei Electrice Nord” să ceară reducerea tarifului la energie electrică
6 Decembrie

Comisia pentru Situații Excepționale a obligat ÎCS „Premier Energy” SRL și SA „Furnizarea Energiei Electrice Nord” să înainteze către Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică, în termen de o zi lucrătoare de la data semnării noilor contracte de procurare a energiei electrice, cererea de ajustare a prețurilor reglementate pentru furnizarea energiei electrice.

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică va examina și va aproba, în termen de 3 zile lucrătoare, prețurile reglementate pentru furnizarea energiei electrice pentru ÎCS „Premier Energy” SRL și SA „Furnizarea Energiei Electrice Nord”.

Agenția de Mediu va emite, în termen de 1 zi lucrătoare de la depunerea cererii de către SATD „Uzina Metalurgică Moldovenească”, actul permisiv „Autorizația de emisie a poluanților în atmosferă de la surse fixe” cu valabilitatea până la 31 decembrie 2022.

Agenția de Mediu va emite în termen de 1 zi lucrătoare de la depunerea cererii de către SATD „Uzina Metalurgică Moldovenească”, actul permisiv „Autorizația de mediu pentru gestionarea deșeurilor” cu valabilitatea până la 31 decembrie 2022.

Inapoi la arhiva noutaților