[ X ]
[ X ]
[ X ]
CSE a decis: Se permite aflarea în parcuri și păduri! Ciocoi: Vin cu scuze
8 Aprilie

În urma unei ședințe a Comisiei pentru Situații Excepționale (CSE), astăzi, Premierul interimar al Republicii Moldova, Aureliu Ciocoi, a anunțat despre ultimele decizii cu privire la starea de urgență, informează CURENTUL.

„Am aprobat o listă întreagă de decizii care vin în susținerea cetățenilor în plan social, cât și a mediului de afaceri în perioada de urgență”, a evidențiat Ciocoi.

Totodată, Prim-ministrul a declarat: „Vin cu o scuză de rigoare către cetățeni cu privire la anumite decizii aprobate anterior. Lucrul acesta a fost corectat astăzi în ședință”.

Prin urmare, Ciocoi a vorbit despre cele mai importante decizii: „S-a anulat punctul ce prevedea interzicerea plimbărilor pe teritoriul parcurilor, pădurilor, zonelor de agrement. Astfel, se permite aflarea în spații publice doar în grupuri nu mai mari de 3 persoane, cu excepția membrilor de familie”.

„Altă decizie ține de reluarea antrenamentelor pentru pregătirea participării la turneele internaționale a sportivilor, membri ai loturilor naționale”, a comunicat Prim-ministrul.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților